Produse de ingrijire

Produse de machiaj Produse de ingrijire Cupon cadou Accesorii
Xtreme Lashes Produse de ingrijire Întăritor de Gene și Sprâncene AMPLIF•eye -

Întăritor de Gene și Sprâncene AMPLIF•eye

O formulă fără parabeni sau hormoni, hrănitoare, care chiar funcţionează. Formula concentrată a Fortifiantului pentru Gene şi Sprâncene AMPLIF•eye™ de la Xtreme Lashes conţine peptide și extracte vegetale hrănitoare într-un sistem inovator lipozomal ce permite pătrunderea substanţelor nutritive în rădăcinile genelor și sprâncenelor subţiri, scurte, depigmentate sau rare. Foliculii fortifiaţi şi hrăniţi produc gene şi sprâncene sănătoase ce arată mai lungi, groase, şi mai dese. Formulă curată, fără uleiuri, dezvoltată anume pentru extensiile de gene.
314 RON
+ cost de livrare
buc
Xtreme Lashes Produse de ingrijire Demachiant Make-up Remover pentru ochi si faţă (120 ml) -

Demachiant Make-up Remover pentru ochi si faţă (120 ml)

Hidratarea, curăţarea zilincă a feţei este sarcina obligatorie a femeilor. Demachiantul şi curăţătorul de faţă Xtreme Lashes, cu o formula bazată pe extractul cu efect calmant de Aloe-Vera curaţă şi hidratează în profunzime pielea şi hrăneşte intensiv genele și sprâncenele. Agentul de curăţare derivat din nuca de cocos îndepărtează impurităţile și machiajul în timp ce extractele vegetale din măceşe, muşeţel şi castravete bogate în vitamine si proprietăţi anti-oxidante reîmprospătează, hrănesc şi protejează tenul. Demachierea cu bureţelul cosmetic şi beţişorul Xtreme Lashes este foarte uşor şi practic. Vei primi răsfăţul unui tratament cosmetic în fiecare zi.
122 RON
+ cost de livrare
buc
Xtreme Lashes Produse de ingrijire Demachiant Make-up Remover pentru ochi si faţă (15 ml) -

Demachiant Make-up Remover pentru ochi si faţă (15 ml)

Hidratarea, curăţarea zilincă a feţei este sarcina obligatorie a femeilor. Demachiantul şi curăţătorul de faţă Xtreme Lashes, cu o formula bazată pe extractul cu efect calmant de Aloe-Vera curaţă şi hidratează în profunzime pielea şi hrăneşte intensiv genele și sprâncenele. Agentul de curăţare derivat din nuca de cocos îndepărtează impurităţile și machiajul în timp ce extractele vegetale din măceșe, muşeţel şi castravete bogate în vitamine si proprietăţi anti-oxidante reîmprospătează, hrănesc şi protejează tenul. Demachierea cu bureţelul cosmetic şi beţişorul Xtreme Lashes este foarte uşor şi practic. Vei primi răsfăţul unui tratament cosmetic în fiecare zi.
74 RON
+ cost de livrare
buc
Xtreme Lashes Produse de ingrijire Îngrijitor de gene Coating -

Îngrijitor de gene Coating

Dacă „foloseşti” cu adevărat genele Xtreme (piscină, bazin, saună, mare, mult-mult mak-up etc. ), sau doar vrei să ai grijă de ele, foloseşte îngrijitorul de gene Coating, care cu o folosire de 1-2 ori pe săptămână umple găurile mici de pe suprafaţa adezivului cauzată de „folosirea” intensivă a genelor.
131 RON
+ cost de livrare
buc
Xtreme Lashes Produse de ingrijire TOTAL EYE REPAIR SERUM -

TOTAL EYE REPAIR SERUM

TOTAL EYE REPAIR SERUM
Ser de regenerare totală a ochiului - (15 ml)
 
Dezvoltat pe un sistemul avansat şi multi-funcţional de îngrijire, care combate semnele îmbătrânirii ochilor.
 
- Acest ser concentrat şi fără ulei hidratează şi reduce umflătura pielii de sub ochi şi de pe pleoape făcând-o vizibil mai fermă;
- Technologia TGF Boost utilizează un complex cu multi-peptide pentru a îmbunătăţii proprietăţile naturale ale pielii. Acest lucru ajută la reducerea apariţiilor liniilor fine şi a ridurilor, rezultând un aspect tineresc al ochilor;
- Sistemul de livrare pe bază de burete hyaluronic aduce ingrediente importante în straturile de piele epidermice în timp ce hidratează continuu printr- un sistem de eliberare treptată.
 
Hipoalergic! Compatibil cu Extensiile de gene XTREME
 
 
198 RON
+ cost de livrare
buc
Produse de machiaj Produse de ingrijire Cupon cadou Accesorii
Coşul meu
Coşul este gol